ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

pti-hagyarosborond.hu

Kérjük, mielőtt kitölti adatait, figyelmesen olvassa végig honlapunk használatával, és a megrendeléssel kapcsolatos tudnivalókat, mert megrendeléseit csak az ebben szereplő információk tudomásulvételével tudjuk elfogadni! Amennyiben a vásárló a honlapon keresztül bármilyen terméket megrendel; a vásárló és a honlap üzemeltetője között egy szerződés jön létre, melynek nyelve magyar, és azt mindkét fél minden tekintetben elfogadottnak tekinti (ÁSZF). Általános Szerződési Feltételeinket a későbbiekben a honlap menüjében bármikor elérheti.


CÉGADATOK

A honlap üzemeltetője:

Pénzügyi Tájékoztató Iroda Kft.

Adószám:

11357337-2-20

Cégjegyzékszám:

20-09-062917

Cím:

8992. Hagyárosbörönd, Damjanich u. 24

Telefonszám:

06/92 460 307

Központi e-mail cím:

info@pti-hagyarosborond.hu

 


JOGI FELTÉTELEK

A PTI-Hagyárosbörönd honlapján: pti-hagyarosborond.hu (továbbiakban: honlap) való regisztrálással a látogató minden tekintetben elfogadottnak tekinti a jelen dokumentumban (ÁSZF), valamint az annak elválaszthatatlan részét képező Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltakat. A honlap tulajdonosa / üzemeltetője semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

A honlap üzemeltetője nem felelős semmilyen kárért; ami a honlaphoz való csatlakozás miatt következett be, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt módon keletkezett. Az internethasználat lehetőségeinek és veszélyeinek ismerete a vásárló felelőssége. Valamint a felhasználó kizárólagos felelőssége, hogy számítógépét, vagy az oldal használatára alkalmas más eszközét (Okostelefon, Tablet, Notebook, stb...) megvédje az esetleges vírusoktól és támadásoktól. Ettől függetlenül honlapunk mindent megtesz azért, hogy kiiktassa a potenciális veszélyforrásokat; amelyek a felhasználókat fenyegetik. A honlap üzemeltetője / tulajdonosa nem vonható felelősségre semmilyen olyan esettel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll. (vis maior)

A honlap üzemeltetője / tulajdonosa; a honlapon szereplő mindennemű információ (árak, leírások, szövegek, szabályzatok, határidők, képek, stb..) változtatásának kizárólagos jogát fenntartja.  . A honlapon tartalma változhat, azon az üzemeltető/tulajdonos szabadon módosíthatja a megrendelés feltételeit és szabályait értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül; melybe bele tartozik jelen dokumentum (Általános Szerződési Feltételek) módosítása is. A honlap az egyoldalú szerződésmódosításért semmilyen felelősségre nem vonható. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható és elérhető a honlapon. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással. Regisztrációjának megszüntetését és adatainak törlését az info@pti-hagyarosborond.hu e-mail címen vagy az Kapcsolat menüben található telefonszámunk segítségével kezdeményezheti.

A honlap szabadon beperelhet / feljelenthet bármely személyt, aki a vonatkozó hatályos Magyar jogszabályok szerint törvénysértést / szabálysértést követ el, vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a honlap üzemeltetője nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a honlap használatához kapcsolódó hatályos szabályokat, a honlap önhatalmúlag érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni ezen döntés ellen


ADATKEZELÉS

Adatai kezeléséről honlapunk Adatvédelmi Nyilatkozata rendelkezik, melyet jelen dokumentum (ÁSZF) elfogadásával szintén minden tekintetben elfogadottnak tekintünk, és annak elválaszthatatlan részét képezi. Az Adatvédelmi Nyilatkozatot elérheti honlapunk azonos nevű menüpontjában. A honlap a megrendelők adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a honlap a regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztathat akcióiról és újdonságairól.


RENDELÉS

A honlapon történt rendeléssel minden megrendelő kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. A honlapon keresztül leadott rendelésről a rendelést követően haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül e-mailben automatikus értesítést küld önnek rendszerünk. Az e-mail tartalmazza a rendelés valamennyi részletét. Kérjük, a megrendelés teljesüléséig őrizze meg ezt az e-mailt.

A honlapon leadott rendelésének törléséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot a honlap tulajdonosával. Ezt megteheti közvetlenül az Kapcsolat menüpont alatt található űrlap kitöltésével; vagy az info@pti-hagyarosborond.hu címre történő e-mail megírásával. A levél tárgyába feltétlenül írja be a következőt: ”rendelés lemondása”. Amennyiben telefonon szeretne kapcsolatba lépni velük az Kapcsolat menüben található telefonszámon hívjon minket bizalommal.


FIZETÉS [*]

A honlapon, az alábbiakban feltüntetett fizetési módoknak megfelelően több lehetőséget is biztosítunk önnek, a megrendelés ellenértékének kiegyenlítésére. Kérem tekintse meg ezen módokat, hogy kiválaszthassa magának az Önnek legmegfelelőbbet. A megrendelésről minden esetben számlát állítunk ki a szolgáltatás igénybevételéről, illetve a termékről. A szolgáltatások és a termékek vásárlás esetében díjbekérőre, (proforma számlára) banki előreutalással kell fizetni. Utánvét esetében a termék átvételével egyidőben.  A számlát díjbekérőre utalás esetén a pénzügyi teljesítés napján kiállítjuk, és ezt követően gondoskodunk a vevő részére történő eljuttatásáról.

A honlapon feltüntetésre kerülnek a termékek nettó és áfával növelt bruttó árai.

Fizetési módok

Banki - előre utalással

Amennyiben Ön a vásárlás során a Banki előre utalást választja fizetési módként, akkor az általunk megküldött díjbekérőn feltüntetett összeget az ott megjelölt számla javára kell teljesíteni.
A termék küldését, szolgáltatás nyújtását, kizárólag a pénz beérkezése után tudjuk elindítani.
Továbbá felhívnánk figyelmét, hogy díjbekérőjének a számát fel kell tüntetnie az utalás megjegyzés rovatában. Ellenkező esetben nem garantálhatjuk a pontos beazonosítást.

Készpénzzel a csomag átvételekor

A megrendelt termék ellenértékét készpénzzel térítheti meg az utánvétes levél, csomag átvételekor.

 

A TERMÉK TELJESTÉSI HELY, SZOLGÁLTATÁSI HELY [*]

A termékeink teljesítése, szolgáltatásaink teljesítése a megrendelő által kért helyre, szállítási helyre (címre, e-mail címre) történik.


CÍMEK  [*]

regisztráció során ön megadhatja címét, amely alapesetben szállítási és számlázási címként is funkcionál. A konkrét megrendelés során azonban a szállítási és számlázási adatok felülírhatók. 


ELÁLLÁS JOGA

A fogyasztó a megrendelés során élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.